Sponsor

18 Ekim 2014 Cumartesi

Kısa Kurban Bayramı Mesajları

Kısa Kurban Bayramı Mesajları, En Kısa Kurban Bayramı Mesajları, Kısa Kurban Bayramı Mesajları 2015, 2015 Kısa Kurban Bayramı Mesajları, sevgiliye Kısa Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı geldi kapıya dayandı. Kurban Bayramı ayın kaçında ve hangi tarihte? Kurban Bayramı hangi tarihte olacak ve kurban bayramında kaç gün tatil olacak? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak ve Kurban Bayramı tatili kaç gün diye merak ediyorsanız sohbetciler.net olarak size tüm detayları vereceğiz.. Kurban Bayramı tatilinde uzatılmaya gidildi. 

Peki kurban bayramında sevdiklerinize güzel mesaj atacakmısınız? eşinize dostunuza veya sevdiklerinize kısa yeni kurban bayramı mesajları atmak ister misiniz? Kısa Kurban Bayramı Mesajları:

*|* Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

*|* Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

*|* Mutluluğun Türkiye enflasyonu kadar yüksek, üzüntün memur maaşı kadar az, geleceğin ise Demirel"in kafası kadar parlak olsun, Kurban Bayramın mübarek olsun!
 

*|* Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.
*|* Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

*|* Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

*|* Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

*|* Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, ulusumuza ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah.tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

*|* Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

*|* Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.


Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder