Sponsor

18 Ekim 2014 Cumartesi

Kurban Bayramı Sözleri 2015

Kurban Bayramı Sözleri 2015, 2015 Kurban Bayramı Sözleri 2015, Yeni Kurban Bayramı Sözleri 2015, Kısa Kurban Bayramı Sözleri 2015, Harika Kurban Bayramı Sözleri 2015

Yine bir kurban bayramı geldi ve kurbanlarımızı kesecez.. Biz müslümanların her sene olduğu gibi kurban bayramı mübarek olsun.. Kurban bayramı nedir?

Kurban Bayramı biz Müslümanlar tarafından Hicri Takvime göre Zilhicce ayının onuncu gününden başlayarak dört gün boyunca kutlanan bir dini bayramdır. Zilhicce ayının onuncu, on birinci ve on ikinci günlerine 'Eyyâm-ı nahr' (kurban Kesme günleri) ve bir önceki gün olan Zilhicce ayının dokuzuncu gününe Arife (arefe) denir. Kurban Bayramı, aynı zamanda İslam âleminin her yıl Mekke'de hac görevini yerine ettikleri vakittir.

Kurban Bayramı En Güzel Mesajları;

*|* Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.

*|* Kurban Bayramı sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, Kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki "pause" düğmesine dokunun… Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar…

*|* Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

*|* En Güzel Bayramların En Güzel Anlıları Sadece Bugün değil Hergün Size güzel bir Anı olsun! Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!

*|* Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. 2012 yılında Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder