Sponsor

13 Kasım 2014 Perşembe

Sms Kurban Bayramı Mesajları 2015

Sms Kurban Bayramı Mesajları 2015, Cep Sms Kurban Bayramı Mesajları 2015, Cep telefonundan Sms Kurban Bayramı Mesajları 2015, Arkadaşa Sms Kurban Bayramı Mesajları 2015, Sevgiliye Sms Kurban Bayramı Mesajları 2015

Bayram mesajı için en güzel ve en seçme sözler

Kurban Bayramı dolayısıyla uzaktaki sevdiklerinin bayram sevincini SMS ile paylaşmak ve bayramlarını tebrik etmek için en güzel ve en seçme sözleriyle bayram mesajlarını haberimizin detayında bulabilirsiniz...
Anneye babaya eşe dosta ve kardeşe SMS ile göndereceğiniz bayram mesajlarının en güzellerini sizler için bir araya getirdik. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun. İşte en özlü, içten, manidar bayram mesajları:

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize...

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı.nın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle..

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak "merhabadır" bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun. 

Forum Sitemiz: Forum Sitesi

Sohbet Sitemiz: Sohbet Odaları

Güzel Sözler Sitemiz: Güzel Sözler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder